Om totrinnsverifisering

Viktig: Totrinnsverifisering kan være utilgjengelig i regionen din. Du finner mer informasjon på hjelpesiden for My Kaspersky.

Totrinnsverifisering hindrer kjeltringer i å logge på My Kaspersky-kontoen din, selv om de kan passordet. For å bekrefte identiteten din, vil du motta en unik sikkerhetskode på en av de følgende måtene:

Du kan slå på totrinnsverifisering på My Kaspersky. Hvis du vil endre telefonnummeret ditt, kan du oppdatere det på My Kaspersky. Hvis du allerede er logget på kontoen din på en enhet, er det ingen forandring for deg. Se hjelpedelen for My Kaspersky for mer detaljerte instruksjoner.

Merk: Sikkerhetskoden er bare gyldig i en kort periode. Hvis den utløper, må du be om en ny sikkerhetskode.

Hvis du ikke har mottatt en SMS-melding med en sikkerhetskode